Організація харчування учнів

 

Їдальня Пониквянської ЗОШ розміщена в цокольному приміщенні першого поверху. Розрахована на 60 посадочних місць. Харчоблок відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Забезпечений електричними плитами, холодильним обладнанням, гарячою та холодною проточною водою, стелажами для зберігання посуду, миючими засобами тощо. Штат працівників їдальні становить 0,5 ставки кухаря та 1 ставка прибиральниці, яка виконує обов´язки мийника посуду.

Асортимент продукції, що пропонується, включає гарячі страви. Обов’язковим є дотримання щоденного меню, що затверджується директором і  тижневого меню, погодженого з районною СЕС. У відповідних журналах медпрацівником реєструється бракераж сировини та готової продукції. Адміністрацією школи, здійснюється постійний контроль за дотриманням технології приготування страв, якістю харчування та дотриманням санітарно-гігієнічних норм. Забезпечення та доставка продуктів здійснюється приватним підприємцем відповідно укладеного договору.