22:23
Спільне засідання методичного кластеру вчителів початкових класів та англійської мови

25 жовтня 2018 року у Пониквянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося спільне засідання методичного кластеру вчителів початкових класів та англійської мови. Темою для спільної розмови педагогів стали методики викладання у Новій українській школі, зокрема, у першому класі.

Вчитель початкових класів та англійської мови Калайджян Н.Д. для учасників заходу провела із учнями першого класу ранкову зустріч, поділилася досвідом роботи із впровадження інноваційних методів та прийомів викладання на відкритому уроці англійської мови у цьому ж класі. Надія Борисівна вміло ввела дітей в іншомовну атмосферу, продемонструвавши вміння працювати по-новому.
Вчителі Свиріпа С.О., Пашковська Г.О. та Тимчишин О.Ю. на відкритих уроках у другому та четвертому класах продемонстрували як на практиці застосувати елементи технології розвитку критичного мислення. Ці методики нової української школи вдало переплелися із класичними методиками викладання.

Теоретичний аспект питання з допомогою презентації висвітлила заступник директора з навчально-виховної роботи Пушка В.П." />

" />" />" />

Переглядів: 296 | Додав: адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: